Гра PC Resident Evil 2 (16221515)

Гра PC Resident Evil 2 (16221515)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 315
315 грн.

  • Виробник: PC
  • Модель: 16221515
  • Код товару: 224193

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Resident Evil 2 - насолоджуйтеся неймовірним екшеном, яскравим геймплеєм, цікавим сюжетом і переробленої графікою.

Ця гра з перших же днів викликала справжній фурор, порадувавши не тільки нових гравців, але і шанувальників класичної другій частині гри. Вона зберегла в собі дух оригінальної історії, увібравши в себе все найкраще з неї. Але при всьому цьому Resident Evil 2 - це новий проект з високоякісної графікою, зміненим геймплеєм і новими ігровими фішками.

Завдяки новому движку RE Engine розробникам вдалося втілити в життя безліч нововведень, серед яких реалістична графіка з високою роздільною здатністю, сучасна камера, зафіксована за персонажем і різні фішки, які були введені в ігри франшизи після релізу другої гри.

Історія оповідає про події, що відбуваються в місті Ракун Сіті і його околицях. Головні герої - Клер Редфілд і Леон Кеннеді, що володіють не тільки власними навичками і зброєю, але також і своєю сюжетною лінією.

У Ракун Сіті лютує зомбі-вірус, що перетворює людей на зомбі, а звірів в кровожерливих чудовиськ. Хаос і розруха, понівечені тіла ... і постійне очікування, що ворог вигляне з-за рогу - все це тримає вас в напрузі протягом всієї гри.

Графіка в Resident Evil 2 просто приголомшлива. Вона дуже реалістична, все текстури якісно промальовані, ефекти виконані на дуже високому рівні. Закривавлені пасти зомбі виглядають вражаюче, кульові поранення залишаються в тілах зомбі, а сліди від укусів не зникають.

Також варто відзначити і високу складність гри. Зомбі не будуть вмирати від одного пострілу. Навіть при нормальній складності вижити в грі буде не так вже й просто. Боєприпасів не так вже й багато, а значить доведеться економити кулі і більш ретельно цілитися.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами