Гра PC Overwatch (139741791)

Гра PC Overwatch (139741791)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 477
477 грн.

  • Виробник: PC
  • Модель: 139741791
  • Код товару: 223931

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра BLIZZARD ENTERTAINMENT Overwatch (139741791)

Overwatch - насправді перероблений проект Titan, який нібито був скасований деякий час назад. Розробкою займається команда Titan на чолі з Джеффрі Капланом, одним з головних розробників World of Warcraft і The Burning Crusade, гра дуже точно сооответствует витокам про Titan, а деякі з наявних артов гри датуються 2009 роком. Крім того, використання основ Titan для створення Overwatch було підтверджено самим Крісом Метценом. Грубо кажучи, можна сказати, що ми все-таки дочекалися анонса Titan. Проте, у Overwatch є дві важливі відмінності: від елементів соціальної гри і MMO розробники вирішили відмовитися, сконцентрувавшись на PvP складової, а сам ігровий процес заснований не на класах, а конкретних героїв з власними історіями і характерами.

Так як гра заснована на минулих напрацюваннях, Overwatch знаходиться на відносно пізній стадії розробки: вже зараз відвідувачі BlizzCon 2014 можуть пограти в ранню версію гри і поділитися своїми відгуками з розробниками, а бета-тестування почнеться, як уже було зазначено вище, в 2015 році. Крім того, Blizzard випустили досить тривалий відеоролик ігрового процесу, в якому демонструються 12 доступних в поточній версії Overwatch героїв, а на офіційному сайті вже доступні опису передісторії та ігрової механіки для кожного з них. У майбутньому кількість героїв буде значно збільшено.

Blizzard Entertainment (скор. Blizzard) - американський розробник і видавець комп'ютерних ігор. Компанія була заснована в 1991 році трьома випускниками Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі: Алленом Адамом, Френком Пірсом і Майком Морхейм. Перш носила назву Silicon & Synapse потім Chaos Studios, а пізніше стала підрозділом видавництва Activision Blizzard. Штаб-квартира Blizzard Entertainment розташована в місті Ірвайн, штат Каліфорнія.

Спочатку компанія була націлена на розробку портірованних версій ігор для інших студій. Після вона почала створювати своє власне програмне забезпечення, і в 1993 році почала з розробки таких ігор, як Rock n 'Roll Racing і The Lost Vikings. Після випуску Warcraft в 1995 році студія Silicon & Synapse стала однією з найуспішніших в усьому світі. Потім було створення нових комп'ютерних ігор, в тому числі сиквели Warcraft, StarCraft, Diablo, а також розрахованої на багато користувачів рольової онлайн-грі World of Warcraft.

9 липня 2008 року Activision офіційно об'єдналися з Vivendi Games, що призвело до становлення торгової марки Blizzard холдинговою компанією. 25 липня 2013 року Activision Blizzard оголосила про покупку 429 мільйонів акцій у Vivendi, в результаті чого вона стала незалежною компанією.

В історії компанії бувало, що вихід ігор сильно затягувався через те, що розробники, бажаючи поліпшити якість гри, продовжували її доопрацювання і тестування [1]. Однак, багато шанувальників Blizzard вважають, що немає лиха без добра, оскільки Blizzard славиться репутацією розробника класичних ігор, які продаються протягом багатьох років після випуску. З 2005 року Blizzard в Каліфорнії проводить щорічну виставку BlizzCon, на якій традиційно анонсуються нові ігри і додатки.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами