Жорсткий диск Toshiba 3.5" 6TB (HDWT360UZSVA)

Жорсткий диск Toshiba 3.5" 6TB (HDWT360UZSVA)

Відсутнє
Рейтинг:

Доступні опції


Відсутнє 5438
5 438 грн.

  • Виробник: Toshiba
  • Модель: HDWT360UZSVA
  • Код товару: 236152

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Об`єм диска : 6 TB
Об'єм буфера : 256 MB
Швидкість обертання шпинделя : 7200 rpm
Інтерфейс : SATA III
Форм-фактор : 3.5"

3.5-дюймовий жорсткий диск для систем відеоспостереження Toshiba S300 розроблявся і випробовувався для цілодобової надійної експлуатації в системах відеоспостереження. Під час його виробництва основний упор робиться на швидкість, високу місткість і збільшення часу зберігання даних. S300 підтримує до 64 камер високої роздільної здатності, з яких ви зможете записувати й аналізувати кожен кадр. Обсяг вільного простору має принципове значення, коли потрібно безперервно знімати все, що відбувається впродовж тривалого часу. Місткість 6 ТБ дає змогу реєструвати та відтворювати події в режимі реального часу з високою роздільною здатністю, підтримуючи ідентифікацію об'єктів і розпізнавання облич.

Запис кожного кадру, аналіз найдрібніших подробиць
Під час аналізу відео, знятого системами відеоспостереження, не можна ризикувати жодним кадром. Саме тому ваша система зберігання даних має забезпечувати бездоганну швидкодію для виявлення швидкого руху, реєстрації найдрібніших подробиць і розпізнавати обличчя. Жорсткий диск S300 спеціально розроблявся з урахуванням ваших жорстких вимог. Він виробляється з прицілом на цілодобову надійність і високу швидкодію, щоб ви ніколи нічого не згаяли.

Розроблено та перевірено на сумісність
Жорсткий диск S300 спеціально проектувався й перевірявся на підтримку до 64 камер високої роздільної здатності, що забезпечує фантастичну гнучкість і масштабованість ваших систем відеоспостереження. Сумісність із цифровими відеореєстраторами (DVR), мережевими відеореєстраторами (NVR), відеосерверами та системами керування відео для цілодобового гарантування безпеки. Ваша система відеоспостереження ніколи не спить, щоб ви могли спати спокійно.

Найкраща в галузі швидкодія
Буфер обсягом 128 МБ і висока швидкість передавання даних відповідають вимогам, які пред'являються до обробки даних відеоспостереження, який формується потоками даних із камер вищої роздільної здатності. Вища швидкодія в режимі реального часу досягається завдяки технології Toshiba Dynamic Cache Technology, яка оптимізує виділення кешу для циклів читання й запису з застосуванням вбудованого алгоритму кешування й керування буфером.

Вбудовані датчики кутових коливань
Звичайні жорсткі диски, не обладнані датчиками кутових коливань, можуть шкідливо вплинути на швидкодію системи з декількома відсіками, призводячи до поширення вібрації. S300 забезпечує високу надійність, мінімізуючи вібрацію завдяки розширеним методам контролю й технології датчиків. Кілька датчиків виявляють найменші струси, а вбудовані датчики кутових коливань також компенсують такі коливання, усуваючи ймовірність поширення вібрації в системах із декількома відсіками.

Висока надійність
Компоненти диска S300, що вирізняються високими міцністю й швидкодією, впораються з найскладнішими умовами для забезпечення вищої надійності. Якщо диск експлуатується за високої температури, запускається оптимізована швидкість підведення головки, яка дає змогу знизити споживання електроенергії, водночас автоматично скорочуючи шум і вібрацію. Середнє напрацювання на відмову до мільйона годин і робоче навантаження в 110 ТБ на рік гарантують душевний спокій під час експлуатації систем відеоспостереження.

Все для ефективної роботи на багато років
Компанію Toshiba вже понад 50 років знають у всьому світі як лідера в розробленні інноваційних технологій і виробництво жорстких дисків не стало винятком. Розробляючи жорсткі диски, у компанії Toshiba прагнуть домогтися високої місткості та прекрасної швидкодії, отже, ви можете бути впевнені в тому, що весь великий досвід компанії у виробництві жорстких дисків працюватиме на вашу систему зберігання даних. Покупцям дисків S300 також надається розширена гарантія на три роки для абсолютного душевного спокою.

Общие
Об`єм диска
6 TB
Об'єм буфера
256 MB
Швидкість обертання шпинделя
7200 rpm
Інтерфейс
SATA III
Форм-фактор
3.5"
Серія
Surveillance
Максимальний рівень шуму (дБ)
34
Енергоспоживання
до 5.6 Вт
Габарити
147 х 101.85 x 26.1 мм
Споживаєма потужність
7.88 Вт
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами