Жорсткий диск TOSHIBA 3.5" 10TB (HDWR11AUZSVA)

Жорсткий диск TOSHIBA 3.5" 10TB (HDWR11AUZSVA)

Відсутнє
Рейтинг:

Доступні опції


Відсутнє 7385
7 385 грн.

  • Виробник: Toshiba
  • Модель: HDWR11AUZSVA
  • Код товару: 236151

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Об`єм диска : 10 TB
Об'єм буфера : 256 MB
Швидкість обертання шпинделя : 7200 rpm
Інтерфейс : SATA III
Форм-фактор : 3.5"

X300 — жорсткий диск із високою продуктивністю
3.5-дюймовий жорсткий диск Toshiba X300 розроблений спеціально для вашого робочого або ігрового комп'ютера. Це надійний і фантастично продуктивний накопичувач із безліччю сучасних функцій, включно з дуже великим 256-МБ буфером. Крім того, конструкція накопичувача забезпечує більш високу точність позиціонування головки для стабільного запису даних.

Неймовірна продуктивність
Завдяки швидкості обертання 7200 обертів на хвилину і 256-МБ буферу, X300 надійно збереже ваші дані та забезпечить миттєвий доступ до них. Висока продуктивність і стабільність роботи X300 знадобляться, якщо вам потрібно швидко зберегти прогрес у грі, створити резервну копію великого файлу або попрацювати відразу з декількома застосунками. X300 може впоратися практично з будь-яким складним завданням. Він ідеально підходить дизайнерам і представникам інших творчих професій.

Миттєва реакція
Дводротовий актуатор X300 підвищує точність позиціонування, компенсуючи зміщення головки щодо трактів, яке може виникнути через вібрацію. Така конструкція покращує точність і підвищує швидкість читання й запису даних, тому отримати доступ до будь-якої інформації можна практично миттєво.

Накопичувач преміумкласу
Накопичувач для тих, кому потрібна максимальна продуктивність. Завдяки надійній конструкції й високій продуктивності цей жорсткий диск сподобається геймерам і дизайнерам, які звикли видавлювати зі свого обладнання максимум.

Сучасна технологія читання й запису
Висока місткість X300 досягається завдяки технології перпендикулярного магнітного запису (Perpendicular Magnetic Recording), яка забезпечує щільність зберігання інформації втричі вище, ніж у разі стандартного способу записування. А технологія запису на основі тунельного магнітно-резистивного ефекту (Tunnel Magneto-Resistive recording) підвищує стабільність роботи накопичувача в разі читання/записування даних.

Захист даних
У конструкції X300 використовується вбудований датчик ударів, завдяки якому дані на накопичувачі будуть у повній безпеці. Крім того, у накопичувачі використовується технологія ramp loading, завдяки якій під час транспортування жорсткого диска або системного блока головка накопичувача не стикається з диском. Це зменшує ризик зносу диска та втрати даних.

Інновації без кордонів
Компанію Toshiba вже понад 40 років знають у всьому світі як лідера в розробці інноваційних технологій, і виробництво жорстких дисків не стало винятком. Розробляючи жорсткі диски, у Toshiba прагнуть домогтися максимальної місткості та високої продуктивності. Ви можете бути впевнені, що весь величезний досвід компанії буде працювати на ваш комп'ютер.

Общие
Об`єм диска
10 TB
Об'єм буфера
256 MB
Швидкість обертання шпинделя
7200 rpm
Інтерфейс
SATA III
Форм-фактор
3.5"
Максимальний рівень шуму (дБ)
34 дБ (під час простою)
Споживаєма потужність
9.92 Вт
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами