Жорсткий диск Seagate 3.5" 1TB SAS 256MB 7200rpm (ST1000NM001A)

Жорсткий диск Seagate 3.5" 1TB SAS 256MB 7200rpm (ST1000NM001A)

Відсутнє
Рейтинг:

Доступні опції


Відсутнє 4362
4 362 грн.

  • Виробник: Seagate
  • Модель: ST1000NM001A
  • Код товару: 236156

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Об`єм диска : 1 TB
Об'єм буфера : 256 MB
Швидкість обертання шпинделя : 7200 rpm
Інтерфейс : SAS
Форм-фактор : 3.5"

Накопичувачі корпоративного класу для роботи з великими масивами даних
Жорсткі диски Exos 7E8 пропонують усі можливості для роботи з великими масивами даних у центрах обробки, де потрібні винятково надійні жорсткі диски корпоративного класу. Накопичувачі Exos 7E8 — це рентабельне рішення для забезпечення надійного доступу до неструктурованих даних. Вони працюють на базі випробуваної традиційної технології магнітного запису (CMR) десятого покоління. Завдяки їм архітектори центрів обробки даних і професіонали в ІТ-сфері забезпечать цілодобову роботу зі стабільною продуктивністю, винятковою надійністю, максимальною безпекою та низькою сукупною вартістю володіння.

Надійне зберігання великих масивів даних у системах, що працюють цілу добу й без вихідних
Середній час напрацювання на відмову накопичувачів Exos 7E8 становить 2 млн годин, а межа робочого навантаження — 550 ТБ за рік. Це вдесятеро більше, ніж у звичайних жорстких дисків для комп'ютерів. Завдяки сучасній кеш-пам'яті, алгоритмам виправлення помилок «на льоту» й конструкції, розрахованої на вплив обертальних вібрацій, накопичувачі Exos 7E8 забезпечують стабільну продуктивність у системах із реплікацією й у багатодискових системах RAID.

Висока продуктивність для стандартних центрів обробки даних
На сьогоднішньому ринку це найефективніший і найекономніший накопичувач для центрів обробки даних, що підтримує робочі навантаження корпоративного класу. Диски легко інтегруються в системи зберігання неструктурованих даних завдяки інтерфейсам SAS 12 Гбіт/с. Крім того, ці диски підтримують інноваційні технології PowerChoice і Seagate RAID Rebuild, які дають нагоду додатково знизити операційні витрати.

Виняткова надійність, захист даних і безпека корпоративного рівня
Додаткові функції безпеки: дані захищені в місці їхнього зберігання — на диску. Завдяки безпечному завантаженню та діагностиці, самошифрування, відповідності специфікації TCG Exos і стійкості до злому відповідно до стандарту FIPS/Common Criteria, накопичувачі 7E8 запобігають неавторизованому доступу й захищають дані, що зберігаються на них. Технологія Seagate Secure спрощує перепрофілювання й утилізацію накопичувачів, допомагає захистити дані на вимкненому пристрої та забезпечити дотримання корпоративних вимог щодо гарантування безпеки даних.

Общие
Об`єм диска
1 TB
Об'єм буфера
256 MB
Швидкість обертання шпинделя
7200 rpm
Інтерфейс
SAS
Форм-фактор
3.5"
Споживаєма потужність
5 Вт
Гарантія
60 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами