Материнська плата GIGABYTE B365M DS3H_Ref

Материнська плата GIGABYTE B365M DS3H_Ref

Відсутнє
Рейтинг:

Доступні опції


Відсутнє 1808
1 808 грн.

  • Виробник: GIGABYTE
  • Модель: B365M DS3H_Ref
  • Код товару: 291252

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Сокет : 1151
Чіпсет : Intel B365 Express
Тип пам'яті : DDR4
Кількість слотів пам'яті : 4
Максимальний об'єм оперативної пам'яті : 64 ГБ

Cхожі товари

Роз"єм NVMe PCIe 3.0 x4/2280 M.2 (Up to 32 Gb/s)
Материнські плати GIGABYTE адресовані ентузіастам, які практикують застосування M.2-технологічних рішень з метою розкрити весь потенціал системи.

Роз"єми цифрових HD-інтерфейсів
Насолоджуйтесь якісним HD зображенням на дисплеях і телевізорах з інтегрованими на платі цифровими відео інтерфейсами.

Функція Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більша кількість гібридних роз"ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Інтелектуальне управління вентиляторами
Вибирайте тишу! Коли температура опуститься нижче заданого значення, функція Fan Stop видасть команду зупинити вказаний вентилятор. Засобами вбудованих датчиків відслідковується поточна температура та визначається момент зупинки крильчатки конкретного вентилятора, - функціонал Fan Stop і персональні налаштування доступні користувачеві в повному обсязі.

Гібридні Fan-роз"єми
Встановіть повний контроль над системою рідинного охолодження! Функція Smart Fan 5 за лічені секунди надасть вичерпну інформацію про швидкість потоку засобами датчика, підключеного до гібридного Fan-роз"єму. Станьте володарем власного ПК!
Гібридний роз"єм здатний визначити, використовує система охолодження режими управління PWM або Voltage, і автоматично переключиться у відповідний стан.

Новий додаток SmartFan 5
Можливість вибору оптимального режиму від самого тихого до повношвидкісного, відповідно до особливостей функціонування системи. Для кожного вентилятора або помпи може бути заданий свій графік роботи з зазначенням граничних значень для переходу на іншу швидкість обертання.

Датчики та вентилятори оперативної взаємодії
Для кожного вентилятора можна вказати швидкість обертання крильчатки відповідно до певної температурою охолоджуваного компонента системи (за винятком вентилятора ЦП).

Функція кривої вентилятора
Налаштування кривої вентилятора в залежності від конкретної температури, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс утиліти.

Оглядач SIV
Оглядач GIGABYTE System Information Viewer (SIV) - одна з ключових функцій, яка здійснює моніторинг та інформує користувача про поточний стан системи. Моніторингу, зокрема, підлягають системний годинник і процесор, швидкість обертання вентилятора під керуванням заданого профілю, системні сповіщення про перевищення температура або відповідний запис в системному журналі; всі ці та інші параметри відображаються у відповідному вікні інтерфейсу оглядача інформації про систему.

High-End аудіоконденсатори
На материнських платах GIGABYTE встановлюються аудіоконденсатори high-end класу. Такі компоненти дозволяють з високою достовірністю відтворювати сигнал, що генерується, забезпечуючи чудове звучання та реалістичні спецефекти в іграх.

7 кольорів для RGB LED-лінійок
Зробіть ПК по-справжньому персональним, вибравши кращий колір світлодіодним RGB-лінійки. В цілому є 7 кольорів, які допоможуть додати вашій системі унікальний вигляд!

Додаток GIGABYTE RGB Fusion
Зробіть так, щоб ваш комп"ютер засяяв немов витвір мистецтва, друзям на заздрість! За допомогою мобільного додатка GIGABYTE RGB Fusion користувачі можуть спостерігати та керувати підсвічуванням власного ігрового ПК. Виконати поставлене завдання стало набагато простіше, оскільки налаштувати колірну гамму та обрати швидкість переходів, стосовно до різних режимів, тепер можна без участі клавіатури та монітора.

Патентована технологія Gigabyte DualBIOS (UEFI)
На системних платах Gigabyte сімейства Ultra Durable реалізована унікальна технологія Gigabyte DualBIOS, покликана захистити одну з найважливіших складових системної плати - BIOS. В рамках технології DualBIOS на материнських платах Gigabyte встановлені дві мікросхеми BIOS - основна та резервна. Цей тандем надійно захищає мікрокод BIOS від вірусних атак, апаратних збоїв викликаних виходом з ладу компонентів ПК, некоректних дій користувача, допущених при оверклокінгу, а також від перепадів напруги в мережі в процесі оновлення BIOS.

ЗАХИСТ ВІД ОКИСЛІВ СІРКИ
Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не зможе функціонувати. Встановлюючи резистори, стійкі до впливу оксидів сірки, компанія GIGABYTE пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Економте електроенергію одним клацанням кнопки миші
Вимоги CEC: Енергоспоживання ПК має перебувати на певному рівні, коли він знаходиться у вимкненому режимі, режимі очікування або в стані спокою. А завдяки програмно-апаратному комплексу та точному налаштуванню BIOS материнські плати GIGABYTE здатні забезпечити більш низьке енергоспоживання в режимі очікування та в повному обсязі відповідають стандартам, виробленим Каліфорнійської енергетичної комісією (CEC 2019) для виробів з малою потужністю та високою ефективністю.

Оновлення BIOS
Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку та вибору оптимальних параметрів. Запропонований GIGABYTE новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала істотно переробленої BIOS і дає можливість користувачу набути унікального досвіду тонкого налаштування нової системи.

Утиліта TriDef SmartCam/Сам собі режисер
Щоб організувати повноцінне мовлення відеопотоку, в комплект поставки кожної материнської плати GIGABYTE входить програмне забезпечення TriDef SmartCam. З його допомогою Ви можете легко видалити задній фон, без необхідності вдаватися до допомоги зеленого екрану (т.зв. хромакей). Засобами утиліти SmartCam в реальному часі можна застосовувати фільтри та повністю контролювати зображення на задньому фоні не тільки під час трансляції, але і в інших відеододатках, наприклад Skype.

Екранне дозвіл 4K (Ultra HD)
Екранне дозвіл 4К - це наступний етап в технологічному ланцюжку обробки та перетворення HD-контенту, який оперує 4000 pixels по горизонтальній осі (більш ніж в 4 рази перевищує нині чинне типове значення цього параметра), забезпечуючи неперевершену чіткість зображення та приголомшливий реалізм. Материнські плати GIGABYTE забезпечують повноцінну підтримку 4K-дозволу засобами інтегрованої графіки Intel HD Graphics і HDMI-інтерфейсу.

HDMI - мультимедійний інтерфейс нового покоління
HDMI (High Definiton Multimedia Interface) - це мультимедійний інтерфейс високої чіткості, який забезпечує одночасну передачу відеоконтенту зі швидкістю до 5 Гбіт/с (в рамках базової специфікації HDMI 1.0) і 8-канального HD-аудіо сигналу по одному кабелю. Серед переваг HDMI-інтерфейсу - можливість передачі відео- і аудіо-компонентів без стиснення і передача цифрового контенту у форматі Full HD 1080p без втрати якості (відсутні втрати на операціях аналогово-цифрового перетворення сигналу, характерні для інтерфейсів попереднього покоління). Інтерфейс HDMI сумісний з функцією HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), яка забезпечує захист цифрового контенту під час відтворення дисків Blu-Ray, HD DVD і деяких інших форматів, які розповсюджуються на захищених носіях.
Общие
Сокет
1151
Чіпсет
Intel B365 Express
Тип пам'яті
DDR4
Кількість слотів пам'яті
4
Максимальний об'єм оперативної пам'яті
64 ГБ
Безпровідний зв'язок
нет
Внутрішні роз'єми і порти
M.2: 1, 6 x SATA 6Gb/s, U.2: нет
Внутр. слоти розширення
PCI-E 1x: 1, PCI-E 16x: 1, PCI-E 4x: 1, PCI: нет, PCI-E 8x: нет, Mini-PCIe: нет
RAID
0/1/5/10
Зовнішні порти
1, 2 x USB 2.0, 4 x USB 3.1, Multi-VGA output: HDMI, DVI, D-Sub
Аудіоконтролер
Realtek ALC887 7.1-Channel
Форм-фактор
Micro ATX
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами